Halló, ott Isten?

Mérnöki szemmel az ezoterika útvesztőjében.

Porold le az iránytűdet

Nem kell rossz irányba menned azért, mert másoknak hibás az iránytűje!

A lélek szava

Vajon milyen lenne a világ, ha a lelkünk alaptermészete szerint élnének az emberek?

Legyen világosság... vagy sötétség!

Biztosan eljön majd az az idő, amikor tökéletességünket megélhetjük itt a Földön. De mi lesz aztán?

Teremtőgép

Lehet, hogy ilyen lenne az a világ is, amit az emberiség gondolatvilága teremt meg?

 

 

Selfness életvezetési tanácsadó
Theta Healing konzulens
Life Coach
Germán Gyógytudomány tanácsadó

Időpontok

Nincsenek időpontok.

  • 2016. március 29. 14:26

Ilyen világot akarunk

Teremtsük meg!

Speciális csoportos, teremtő meditáció. (Kb. 2 óra.)

Együtt, mégis egyénileg. Támogatott, de nem vezetett.

Feliratkozás az értesítéshez

Facebook csoport: Ilyen világot akarunk

Kezdjük a világ megjavítását a Te világoddal!

Miután felfogtam, hogy a világ inkább szubjektív mint objektív rájöttem, úgy lehetne megváltoztatni leghatékonyabban csoportos meditációval, ha mindenki saját kis szubjektív világát formálná át. Mégpedig azon a ponton, ahol leginkább fáj.

Az agykontroll szerint a sikeres teremtő meditáció három kulcsa: hit, vágy, elvárás.

Amikor valaki elkezdi programozni vágyott célját egyedül, a hit és az elvárás ritkán teljesül benne igazán a meditáció alatt.

A csoportos meditációk nagyobb hatásúak szoktak lenni. A vezetett meditációk viszont általában nem az egyén legfájóbb problémájának  megoldására irányulnak, ezért annak árnya ott marad.

Itt viszont...

Akkor itt mit programozzunk?

Az "Ilyen világot akarunk" meditációban mindenki a saját legégetőbb problémájából indul ki, és egy olyan világot jelenít meg, amiben az a probléma nem is létezik. Se megoldva, se megoldatlanul. Meditáció előtt beszélgetünk a témákról, és segítek kialakítani az optimális elképzelést.

Megvilágítom egy hasonlattal a közös munka lényegét:

Tegyük fel, hogy egy kis elképzelt (tervezett) faluban a tetőfedő a tökéletes tetőket, a kőműves a tökéletes falakat, a hentes a tökéletes húsboltot és húsokat, a kertész a tökéletes kerteket tudja elképzelni.  Aztán mindenki, akinek tetőre, falra húsra vagy kertre lesz szüksége, a tökéletes mintából tud meríteni.

Meditációnk alatt is az történik, hogy a "szakember" (aki legközelebbről szenvedi meg) képzeli el egy-egy problémának a hiányát, és éli át az abból fakadó boldogságot. Ezzel elhelyezi a kollektív tudatban a leendő új világ egy kis darabkáját, amihez hozzáférnek, akiknek szüksége van rá.

Fontos, hogy a saját jelenlegi életére is jelentős pozitív hatást gyakorol. Hisz itt lényegében mindenki egyéni jobb életét teremtjük meg.

Hitelesség

"Más a képzelet és más a képzelődés, ahogy más a beszéd és más a fecsegés. A képzelődés az élet törvénye szerint működik és az éhen maradt vágyakat köddel eteti; a képzelet a lét törvénye szerint működik és amit megteremt, műalkotás, tettet, gondolatot: valódi és igaz."

Weöres Sándor

Azt, hogy a meditációban elképzelt kép melyik kategóriába tartozik, a tudattalanunkban megbúvó hitrendszereink határozzák meg.

Meditáció alatt a csoport kollektív tudatára hangolódva ezeket a gátló hitrendszereket érzékelem, megnevezem és hatástalanítom. (Ahogy ezt egyéni Theta Healing konzultációkon is teszem.) Ezzel eloldom képzeletünk léghajójának kötelékeit. Így képes lesz igazán magasra repülni.

(A törlések és egyéb változások csak azoknál történnek meg, akik ezt magukban jóváhagyják.)

Kollektív élmény

Az együttes meditáció rendkívüli módon tudja emelni minden résztvevő boldogságszintjét. Kialakul egy olyan erőtér, amiben mindenki rendkívül jól érzi magát. Könnyebben elenged lelki terheket, és hosszú időre feltöltődik. Minél többen vagyunk, annál jelentősebb a hatás.

Az ilyen meditáció akár sorsfordító is lehet a résztvevő számára.

Feliratkozás az értesítéshez

Küldd el a linket ismerőseidnek is, legyünk minél többen!

Egy alkalom ára kb. 1000Ft, helyszíntől és létszámtól függően.

Ajánlanád valakinek?
Oszd meg kedvenc helyeden!

Keressen fel meghallgatom!