Halló, ott Isten?

Mérnöki szemmel az ezoterika útvesztőjében.

Porold le az iránytűdet

Nem kell rossz irányba menned azért, mert másoknak hibás az iránytűje!

A lélek szava

Vajon milyen lenne a világ, ha a lelkünk alaptermészete szerint élnének az emberek?

Legyen világosság... vagy sötétség!

Biztosan eljön majd az az idő, amikor tökéletességünket megélhetjük itt a Földön. De mi lesz aztán?

Teremtőgép

Lehet, hogy ilyen lenne az a világ is, amit az emberiség gondolatvilága teremt meg?

 

 

Selfness életvezetési tanácsadó
Hipnoterapeuta, Coach
Theta Healing konzulens
Germán Gyógytudomány tanácsadó

  • 2017. March 31. 08:49

Lélek leckék

Rövid írások

A füzetek tartalmának nagy részét korábbi, Facebookon közzétett korábbi írásaim teszik ki. (Jelenleg csak PDF formátumban.)

 

Lélek leckék

Előszó

Bizonyára veled is megesik,  hogy napi teendőid között néha rácsodálkozol egy-egy helyzetre. Egy pillanatig a szokásostól különböző szemszögből tekintesz valamire, kizökkensz a valóságodból, „felfedezed a pillanat varázsát” és eltűnődsz rajta. Úgy hiszem, ilyenkor lelkünk kap teret a tudatunkban, és fényében ráeszmélhetünk világunk nagyszerűségére, szépségére.

Itt összegyűjtött rövid írásaim, többnyire ilyen pillanatok szülöttei. Elhatároztam, hogy nem hagyom őket elillanni, hanem csokorba szedem, és átnyújtom neked, kedves olvasó, remélve, hogy téged is kizökkentenek kicsit olvasás közben a napi rutinból, amelyben elménk szinte teljesen kirekeszti világunk csodáit a tudatunkból. Bízom benne, hogy egy-egy kis „pillanat” termését elolvasva a napod hátralévő része színesebb lesz, és egyúttal mindenki más napját is színesebbé teszed, akivel érintkezel.

Fogadd őket szeretettel!

Végh Sándor     2017. március 5.

 

Egy írás a 3. füzetből:

Virágzik a butácska paradicsom

Kiültettem a paradicsompalántákat a szabadba. Miközben locsoltam őket, és a virágaikat figyeltem, arra gondoltam, hogy pár hónap múlva ízletes termést szüretelünk róluk, majd ősszel eljön azaz idő, amikor megjelennek rajtuk a fekélyek, sárgul a levelük, és végül a komposztba kerülnek.

Addig viszont itt maradnak, a kertnek ebben a pontjában, és egyetlen centimétert sem lesznek képesek elmozdulni sem vízért, sem napsütésért. Képtelenek lesznek elmenekülni még akkor is, ha éppen a lóféreg rágja majd a gyökerüket.

Most azonban teljes önvalójukkal itt vannak a jelenben, éltetik virágaikat, leveleiket, és hiszem, hogy élvezik a napfényt, a növekedést. Hiszem, mert a kutatások már rég bebizonyították azt, hogy a növények is képesek érezni, „lelki” kapcsolatot kialakítani emberekkel.

Ha olyan bonyolult elméjük lenne, mint az embernek, akkor naponta kellene bátorítanom őket, hogy ne féljenek a jövőtől. Folyamatosan életben kellene tartanom bennük a hitet, hogy az a szándék, ami idehelyezte őket, előre eltervezte a jövőjüket, és képet alkotott egész eljövendő életükről. Az a magasabb szándék mindent megtesz, hogy megkapják a szükséges dolgokat ahhoz, hogy minél jobban betöltsék szerepüket. Nekik nem kell mást tenni, mint önmagukat adni, és együttműködni vele.

Egy paradicsomnak azonban nem kell ilyesmit bizonygatni, mert ő még túl egyszerű lény ahhoz, hogy aggódjon, és féljen a távoli jövőtől. Nekem pedig gondom lesz rá, hogy megkapjon mindent, ami ahhoz kell, hogy betöltse azt a szerepet, amit neki szántam a kertemben.

Megrendelés

A füzetek A5 méretűek, és egyenként 25-30 oldalasak.

Áruk darabonként 600Ft, a három egyben megrendelve 1500Ft.

Jelenleg csak PDF formátumban rendelhetők meg az alábbi oldalakon:

1. füzet

2. füzet

3. füzet

 

Ajánlanád valakinek?
Oszd meg kedvenc helyeden!

Keressen fel meghallgatom!


info kukac rajtammulik.hu