Halló, ott Isten?

Mérnöki szemmel az ezoterika útvesztőjében.

Porold le az iránytűdet

Nem kell rossz irányba menned azért, mert másoknak hibás az iránytűje!

A lélek szava

Vajon milyen lenne a világ, ha a lelkünk alaptermészete szerint élnének az emberek?

Legyen világosság... vagy sötétség!

Biztosan eljön majd az az idő, amikor tökéletességünket megélhetjük itt a Földön. De mi lesz aztán?

Teremtőgép

Lehet, hogy ilyen lenne az a világ is, amit az emberiség gondolatvilága teremt meg?

 

 

Selfness életvezetési tanácsadó
Hipnoterapeuta, Coach
Theta Healing konzulens
Germán Gyógytudomány tanácsadó

  • 2017. March 20. 20:06

Allergének: az ártatlan bűnösök

Az allergia egy pillanat alatt meggyógyulhat

A Germán Gyógytudomány szerint, ha az immunrendszerünk valamit semlegesíteni akar, vagy eltávolítani a testünkből, az méreg. De mitől méreg az egyik ember számára pl. a parlagfű pollenje, és miért nem az a másiknak?

Nem nehéz belátni, hogy a glutén, a parlagfű pollenje, a kutya vagy macskaszőr nem veszélyesek a szervezetünkre, ahogy más allergének sem. Ha azok lennének, minden ember immunrendszere hevesen reagálna rájuk, nem csak az allergiásoké.

Akkor mi a baj velük? Miért váltanak ki egyes emberekből heves immunreakciókat? És miért olyan sokfélék ezek a reakciók? Az immunrendszerben lenne a hiba? De mi? Miért van az, hogy a parlagfű pollenre az egyik ember heves tüneteket produkál, de a macskaszőrre nem reagál, míg egy macskaszőr allergiás esetében éppen fordított a helyzet?

A Germán Gyógytudomány azt állítja, hogy az immunrendszerünk nem hibázik. Ha valamit semlegesíteni akar, vagy eltávolítani a testünkből, az méreg. De mitől méreg az egyik ember számára a parlagfű pollenje, és miért nem az a másiknak?

Ahhoz, hogy megtaláljuk a választ erre a kérdésre, túl kell lépnünk azon, hogy az emberi testet egy olyan biorobotnak tekintsük, ami a tudatunktól függetlenül működik. Bár az orvosi gyakorlat nem tette még érdemben meg ezt a lépést, nyilvánvaló, hogy a jelenlegi álláspontja tarthatatlan, hisz egy sor olyan élettani folyamat van, ami kimutathatóan a gondolataink hatására indul be. Mi oka van feltételezni, hogy a betegségek nem alapvetően a gondolataink következményei?

Allergia

Pedig meggyőződésem, hogy így van ez az allergiával is, amely nem az immunrendszer betegsége, hanem a test és az elme szoros kölcsönhatásának példája. Az allergén azért válik mumussá testünk számára, mert egy komoly lelki trauma kapcsolódik hozzá. Ez teszi méreggé, ami ellen a jól működő immunrendszer ellenanyagot termel, és igyekszik kiüríteni a testből.

Hozzám még nem fordult senki allergiájával, de tudok olyanokról, akik kigyógyultak belőle, és magamnak is van egy szerény tapasztalatom, ami egybevág a Germán Gyógytudomány állításával.

Pár éve, egy biorezonanciás ismerősöm felmérte az állapotomat. Megállapította, hogy a parlagfű az első számú allergén számomra, és a méz is káros. Ez májusban történt, természetgyógyászati szempontból a legjobb időben, mert augusztusig még elég idő állt rendelkezésemre, hogy a szervezetemben felhalmozódott méreganyagokat az ajánlott méregtelenítők segítségével kiürítsem, és elkerüljem az allergiás tünetek megjelenését.

Én akkor még nem foglalkoztam Theta Healinggel, de már a Germán Gyógytudomány megfertőzött, és ismertük a feleségemmel a Mátrixenergetikát, amivel szintén jó eredményeket tudtunk elérni konfliktusoldás terén.

Hevesen törni kezdtem a fejem, vajon mi bajom lehet nekem a parlagfűvel? A feleségem korábban sokat szenvedett a parlagfű allergiától. Visszaemlékeztem, milyen árgus szemekkel figyeltem még 2-3 éve a parlagfüvek állapotát a hazafelé vezető kerékpárúton, latolgatva, vajon milyen lehet a pollenkoncentráció, és hogy a drágámnak vajon milyen tünetei lesznek?

Allergia

Szerencsére Ő is velem volt a felmérésnél, és mátrixoztunk erre egyet, de csak kicsit változott a kép.

Másodjára eszembe jutott egy pár évvel azelőtti nyáron történt komoly nézeteltérés egyikünk szüleivel. Emlékeztem rá, mennyit ettem magam a kialakult balhén, miközben akkor is árgus szemekkel figyeltem a parlagfüveket. Erre is csináltunk egy mátrixos oldást.

A barátom újra felmért, és elképedve konstatálta, hogy eltűnt a képről a parlagfű is és a méz is. Immár egyik sem jelentett veszélyt a testem számára, pedig egyetlen percig sem méregtelenítettem a testemet.

Később alkalmam nyílt beszélgetni egy-két olyan allergiással, akik visszaemlékeztek az allergia kialakulásának időszakára, és megtalálták azt a traumát, ami azt megelőzte.

Az egyik ismerősöm például egyik ősszel reménytelennek tűnő gyomtalanításba kezdett egy hatalmas telken, ami lényegében a parlagfűvel folytatott harcot jelentette. Munka közben elkeserítette, hogy a párja nem segített neki. Akkor is zaklatott lelkiállapotban volt, amikor a gyermeke évnyitóján egy darázs halántékon szúrta. „Cipóra dagadt a feje” (így mesélte), és csak nehezen tudták a kórházban megmenteni az életét. Következő ősztől minden parlagfű szezon kezdetén befullad, már negyven éve.

Meggyőződésem, hogy az allergia is egy hibás program csupán, amelyet törölhetünk azzal, hogy megkeressük és feloldjuk a programot rögzítő lelki traumát. Erre a Theta Healing az egyik legjobb módszer.

Hogy mi vezetett erre a meggyőződésemre, azt leírom a Halló, ott Isten című könyvemben.


Ha szívesen olvasnád a bejegyzéseimet, ne bízd a véletlenre!
Add meg az email címedet, és elküldöm levélben:

feliratkozás

Tudj meg többet a betegségek és a lélek kapcsolatáról, és a Theta Healingen alapuló módszeremről:
Rendeld meg Halló, ott Isten?-című könyvemet

Megrendelés

Beszélgessünk a könyvről, a blogról, vagy amiről szeretnél!
Csatlakozz a Facebookon a Lélektársalgó csoporthoz!

Csatlakozás a csoporthoz

Ajánlanád valakinek?
Oszd meg kedvenc helyeden!

Keressen fel meghallgatom!


info kukac rajtammulik.hu