Halló, ott Isten?

Mérnöki szemmel az ezoterika útvesztőjében.

Porold le az iránytűdet

Nem kell rossz irányba menned azért, mert másoknak hibás az iránytűje!

A lélek szava

Vajon milyen lenne a világ, ha a lelkünk alaptermészete szerint élnének az emberek?

Legyen világosság... vagy sötétség!

Biztosan eljön majd az az idő, amikor tökéletességünket megélhetjük itt a Földön. De mi lesz aztán?

Teremtőgép

Lehet, hogy ilyen lenne az a világ is, amit az emberiség gondolatvilága teremt meg?

 

 

Selfness életvezetési tanácsadó
Hipnoterapeuta, Coach
Theta Healing konzulens
Germán Gyógytudomány tanácsadó

  • 2016. January 21. 07:50

Berci otthon született

Otthonszületés idegenben

Bercel az otthonszületéssel óriási ajándékot kapott a családjától nulladik születésnapjára.

Második unokánk, Bercel „otthon született”. Azért az idézőjel, mert itt Debrecenben nem megoldható az otthonszülés, de a fiamék annyira ragaszkodtak hozzá, hogy inkább Pestre költöztek három hétre, így aztán az „otthon” nem volt az otthonuk.

Bár első unokám születése előtt alaposan kibeszéltük az otthonszülés előnyeit, ebben a variációban nagyon erőltetettnek tűnt számunkra. Nem gondoltuk, hogy megér ekkora felhajtást. Igaz, hogy minden eshetőségre felkészültek, a bába és dúla alaposan le volt szervezve, a terhesség is ellenőrzött volt, a kórház is tíz percen belül elérhető. Ugyanakkor, vajon biztosítva lesz-e az otthon nyugalma idegen környezetben is? Nem lett volna célravezetőbb itthon választani a kórházat?

Amikor észlelték az előjeleket, a megbeszéltek szerint riadóztattak bennünket is. Az alatt a két óra alatt, amíg megérkeztünk, folyamatosan tartották a kapcsolatot a bábával és a dúlával, így azokkal együtt érkeztünk meg. Közben a fiam mindent előkészített nagy szakértelemmel és precizitással.

Első feladatunk az volt, hogy kétéves kis unokánkat elvigyük a helyszínről a játszótérre. Az utolsó kép, amiben még Berci a pocakban volt, mélyen bevésődött az emlékezetembe. Csendes szoba, az ágyon egy szülni készülő kismama. Teljes béke és nyugalom. A bába és a dúla végtelen nyugalommal és türelemmel ül, és tekintetüket az anyukára szegezik. Ő van a középpontban. Nincs sietség, kapkodás, helyette teljes odaadás, az aktus maximális tisztelete. Nem túlzás, ha azt mondom, a régi templomokban lehet ilyen atmoszférát érezni.

Két óra múlva tértünk vissza egy teljesen rendezett szobába. Az ágyon egy fekete hajú pici baba aludt az anyja mellett nagy békességben. Mesélték, hogy a folyamat simán zajlott. A baba felsírt ugyan, de a születése után egy perccel már aludt az anyja hasán.

Így, hogy tanúja voltam, igazat adok a fiataloknak. Theta Healing konzulensként tapasztalatból tudom, hogy a születés nagy trauma lehet az ember életében, ha közben megzavarják az anyával való kapcsolatát. Kórházban elképzelhetetlen az, hogy ilyen körülményeket biztosítsanak. Bercel egy óriási ajándékot kapott a családjától nulladik születésnapjára (ahogy első unokánk, Enid is).

Ajánlanád valakinek?
Oszd meg kedvenc helyeden!

Keressen fel meghallgatom!


info kukac rajtammulik.hu