Halló, ott Isten?

Mérnöki szemmel az ezoterika útvesztőjében.

Porold le az iránytűdet

Nem kell rossz irányba menned azért, mert másoknak hibás az iránytűje!

A lélek szava

Vajon milyen lenne a világ, ha a lelkünk alaptermészete szerint élnének az emberek?

Legyen világosság... vagy sötétség!

Biztosan eljön majd az az idő, amikor tökéletességünket megélhetjük itt a Földön. De mi lesz aztán?

Teremtőgép

Lehet, hogy ilyen lenne az a világ is, amit az emberiség gondolatvilága teremt meg?

 

 

Selfness életvezetési tanácsadó
Hipnoterapeuta, Coach
Theta Healing konzulens
Germán Gyógytudomány tanácsadó

  • 2017. April 28. 16:53

Evelinnek rendeződött a menstruációja

És a terhesség gondolatára jelentkező pánik is elmúlt.

Azt a pánikot, amit a meglehetősen valószínűtlen terhesség gondolata keltett Evelinben, semmi nem látszott indokolni

Evelin egy huszonéves, ambiciózus lány. Azért keresett meg, mert menstruációi rendszertelenek és fájdalmasak voltak.

Megesett, hogy több hónap is kimaradt neki, és olyankor szabályos pánikbetegség kínozta azért, nehogy terhes legyen. Még tanult, és utána voltak tervei, amiket jó eséllyel keresztülhúzott volna egy baba. Érthető, hogy nem akart még anyuka lenni. Az azonban nem volt indokolt, hogy pánikrohamai legyenek a félelemtől, mert ha élt is ritkán nemi életet a barátjával, védekeztek. Ezért a terhesség esélye elhanyagolható volt. A menstruáció kimaradását pedig sokszor tapasztalta korábban is, és soha nem terhesség okozta. Ennek ellenére minden alkalommal elvégzett egy csomó terhességi tesztet, biztos, ami biztos.

Terhességi teszt

Beszélgetésünk alatt kiderült, hogy azóta volt rendszertelen a vérzése, mióta egy olyan fiú udvarlását fogadta, aki  a végletekig szerelmes lett belé. Üldözte szerelmével, szinte tapadt rá, holott Evelin épp külföldre készült tanulni. Teljesen pánikba esett, nehogy ettől a fiatalembertől terhes legyen.

A szülei házasságában is voltak egy időben ellentétek, ami azt a benyomást keltette benne, hogy nem lehet egy férfira alapozni a nőnek az életét, mert megeshet, hogy a férfi elhagyja, és akkor ott marad a gyermekekkel. Tehát az volt a célja, hogy el tudja tartani magát.

Ezek érthető szempontok. A mai fiatalokat és a házassági statisztikákat szemlélve nagyon is józan gondolkodásra vallanak, de azt a pánikot, amit a meglehetősen valószínűtlen terhesség gondolata keltett benne, nem látszottak indokolni. Nem beszélve arról, hogy a rendszertelen menstruációját, illetve annak kimaradásait is bizonyára a terhességtől való rettegése okozta. Tehát valamiért nagy veszélyt látott benne a tudatalattija.

Theta Healing konzultációban megvizsgáltuk a tudatalattijában rejtőző férfi és női mintát.

Először olyan hitrendszerek kerültek napvilágra, amelyek arra vonatkoztak, hogy „a nő anyagilag függ a férfitől, ezért ki van neki szolgáltatva, míg a férfi szinte független a nőtől”. Ezt gyermekként a szülei közötti kapcsolatból szűrte le. Annak ellenére, hogy bár egy kis ideig nem volt jó viszony az apja és az anyja között, az apa a gyermekek iránti felelősségtudat miatt maradt velük. Tehát azt is leszűrhette volna a látottakból, hogy „a férfiakra lehet alapozni, van felelősségtudatuk”.

A felmerült hitrendszerek átírása után azonban még mindig úgy éreztem, hogy a férfiak továbbra sem indulnak tiszta lappal Evelinnél. Lassan előtűnt egy előző életbeli tapasztalat. Ott is nő volt, és hozzáment egy férfihez, aki garantálta, hogy el fogja tartani a családjukat. A tervei azonban nem jöttek be úgy, ahogy szerette volna, ezért egyre nehezebben tudta előteremteni a család szükségleteihez kellő anyagiakat, pedig éjt nappallá téve dolgozott. Ekkor Evelin (akit akkor nyilván másként hívtak) megtehette volna, hogy segít neki valahogyan, de nem ez történt, hanem követelőzött, felhánytorgatta a férfi házasság előtt tett ígéretét, és veszekedett vele. A férfi bizonyára nem volt boldog ettől a légkörtől, hisz épp elég idegi megterhelést jelentett neki a sok munka is.

Párkapcsolat

Nem derült ki, mi lett a történet vége. Lehet, hogy a férj elmenekült a kapcsolatból, vagy agyon hajszolta magát, de úgy tűnt, hogy Evelin végül egyedül maradt a gyermekeivel, a férje eltűnt, és zűrzavart hagyott maga után. Evelin komoly anyagi válságba kerülhetett. Ha ezek nem is tisztázódtak pontosan, az viszont biztos, hogy Evelin eleve ezzel a tapasztalattal született meg nőként ebben az életében. Vagyis azzal a hitrendszerrel, hogy „a férfiakra nem lehet alapozni, meg kell tartanom az anyagi függetlenségemet”.

Miután a fenti előző életéből fakadó hitrendszereket is átírtuk, Evelin többé nem rettegett a terhességtől. Igaz, továbbra sem szeretett volna még gyermeket, de nem esett pánikba a gondolatra, és a menstruációi is rendeződtek.

Biztos vagyok benne, hogy ez a Theta Healing konzultáció nagyban kihatott Evelin későbbi életére is. Ha nem egyensúlyozzuk ki a férfiakkal kapcsolatos hitrendszereit, csak gyenge férfiak környékezték volna meg, és újra teremtette volna korábbi élete tapasztalatát: a férfiakra nem lehet alapozni.

Életünk megkeserítői gyakran olyan félelmek, amelyek gyökerei egy korábbi életre látszanak visszanyúlni. Bár nem tartom szerencsésnek kedvtelésből kutatni korábbi inkarnációinkat, az ilyen gyökereket fel kell számolni, hisz nem szenvedni jöttünk erre a világra, hanem azért, hogy átéljük a kihívásoknak való megfelelés örömét. Halló ott Isten? Című könyvemben leírom, hogyan jutottam erre a következtetésre.


Ha szívesen olvasnád a bejegyzéseimet, ne bízd a véletlenre!
Add meg az email címedet, és elküldöm levélben:

feliratkozás

Tudj meg többet a betegségek és a lélek kapcsolatáról, és a Theta Healingen alapuló módszeremről:
Rendeld meg Halló, ott Isten?-című könyvemet

Megrendelés

Beszélgessünk a könyvről, a blogról, vagy amiről szeretnél!
Csatlakozz a Facebookon a Lélektársalgó csoporthoz!

Csatlakozás a csoporthoz

Ajánlanád valakinek?
Oszd meg kedvenc helyeden!

Keressen fel meghallgatom!


info kukac rajtammulik.hu