Halló, ott Isten?

Mérnöki szemmel az ezoterika útvesztőjében.

Porold le az iránytűdet

Nem kell rossz irányba menned azért, mert másoknak hibás az iránytűje!

A lélek szava

Vajon milyen lenne a világ, ha a lelkünk alaptermészete szerint élnének az emberek?

Legyen világosság... vagy sötétség!

Biztosan eljön majd az az idő, amikor tökéletességünket megélhetjük itt a Földön. De mi lesz aztán?

Teremtőgép

Lehet, hogy ilyen lenne az a világ is, amit az emberiség gondolatvilága teremt meg?

 

 

Selfness életvezetési tanácsadó
Hipnoterapeuta, Coach
Theta Healing konzulens
Germán Gyógytudomány tanácsadó

  • 2017. March 11. 08:37

Hogyan látna a nagymamád?

Csakis így szabadna mindig magadra tekinteni.

Emlékezz vissza arra, hogy a nagymamád milyen szemmel tekintett rád! Olyan nagymamára gondolok, aki elfáradva békésen pihent hintaszékében, és közben sokszor gondolt rád mosolyogva. Akinek nem tudtál rosszat tenni.

Szoktad magad emészteni hibáid miatt? Ha szóvá teszik valamelyik tévedésed, szoktad-e utálni miatta magad? Vannak-e rossz érzéseid a külsőddel kapcsolatban, ha a tükörbe nézel? Veszel-e észre magadon hibákat, amiket gyűlölsz? Ha igen, meddig tart még a rossz érzés, miután eljössz a tükörtől?
Ha a fentiekre igennel válaszolsz, már csak azt állapítsd meg kérlek, hogy hogyan érzed magad ilyen helyzetekben?
Most pedig emlékezz vissza arra, hogy a nagymamád milyen szemmel tekintett rád! Olyan nagymamára gondolok, aki elfáradva békésen pihent hintaszékében, és közben sokszor gondolt rád mosolyogva. Akinek nem tudtál rosszat tenni. Aki mindig kiugrott a bőréből, ha meglátogattad, vagy felhívtad telefonon. (Ha él még, akkor szerencsés vagy. Ha nem volt ilyen nagyid, akkor képzeld el, hogy milyen lett volna!) Milyen érzés a napi rohanásban, a hibák miatti bánkódás közben átváltani erre a képre? Ugye, milyen könnyfakasztóan jó? Ugye, milyen lelket simogató, éltető érzés olyan ember képét felidézni, aki feltétel nélkül elfogad, akinek öröm veled lennie, és aki minden hibádat megértéssel szemléli? Olyanét, akinek a szemében semmilyen testi hibád nincs. Akinek akkor is tökéletes voltál, amikor pattanásos volt az arcod, amikor kövérnek láttad magad, és amikor az a fiú/lány rád sem hederített, akiért úgy oda voltál, miközben a legjobb barátoddal kavart helyetted.

Hogyan látna a nagymamád
Azt mondod, a Te nagymamád nem ilyen (volt), vagy esetleg nem is ismerted? Hidd el, hogy akkor sincs tőled messze egy ilyen! Ott lapul benned! Majd megtapasztalod, amikor betipeg hozzád a gyermeked kislánya/kisfia, akit tökéletesnek fogsz látni. Fülig ér majd a szád, valahányszor megjelenik, és majd kiugrassz a bőrödből, ha meglátogat nagyobb korában, vagy felhív telefonon. (Ha nincs gyermeked, ez a végtelenül szerető és elfogadó lény akkor is benned van, csak meg kell találnod.)
Aki ilyen szemmel tud nézni, az igazán szeret. Mi lenne, ha Te is ilyen szemmel néznéd ma magad? Próbáld ki, legalább a mai napra! Csald elő magadból azt a szerető lényt, és nézd saját magad az Ő szemével! Mert Ő az, aki igazán szeretni tud. Aki jobbá teszi a napod. Aki elnézi a hibáidat és tökéletesnek lát. Persze tudom, nem ücsöröghetsz gondolatban a hintaszékben egész nap, hisz rengeteg a tennivalód, meg kell felelni a munkahelyi és családi feladatoknak. Ehhez pedig pörögni kell. Én csak arra kérlek, hogy amikor a pörgés szüneteiben azon kapod az elméd, hogy éppen készül előhúzni valami frusztráló képet magadról egy fiókból, akkor ülj be gyorsan abba a képzeletbeli hintaszékbe!


Ha szívesen olvasnád a bejegyzéseimet, ne bízd a véletlenre!
Add meg az email címedet, és elküldöm levélben:

feliratkozás

Tudj meg többet a betegségek és a lélek kapcsolatáról, és a Theta Healingen alapuló módszeremről:
Rendeld meg Halló, ott Isten?-című könyvemet

Megrendelés

Beszélgessünk a könyvről, a blogról, vagy amiről szeretnél!
Csatlakozz a Facebookon a Lélektársalgó csoporthoz!

Csatlakozás a csoporthoz

Ajánlanád valakinek?
Oszd meg kedvenc helyeden!

Keressen fel meghallgatom!


info kukac rajtammulik.hu