Halló, ott Isten?

Mérnöki szemmel az ezoterika útvesztőjében.

Porold le az iránytűdet

Nem kell rossz irányba menned azért, mert másoknak hibás az iránytűje!

A lélek szava

Vajon milyen lenne a világ, ha a lelkünk alaptermészete szerint élnének az emberek?

Legyen világosság... vagy sötétség!

Biztosan eljön majd az az idő, amikor tökéletességünket megélhetjük itt a Földön. De mi lesz aztán?

Teremtőgép

Lehet, hogy ilyen lenne az a világ is, amit az emberiség gondolatvilága teremt meg?

 

 

Selfness életvezetési tanácsadó
Hipnoterapeuta, Coach
Theta Healing konzulens
Germán Gyógytudomány tanácsadó

Lélek Leckék

Rövid írásaim célja

A Lélek Leckékben megfogalmazott rövid írásaim leginkább azt a célt szolgálják, hogy egy pici időre kilépjünk a szürkeségből. Vonjunk le valami meglepő tanulságot, vagy engedjük felszínre jutni a lélek derűjét. Mert a derű a lélek alaptermészete.

Az embernek van lelke. Születésünk előtt is volt, és halálunk után is lesz. Azt, hogy miért születik meg emberi testben és miért szenved így a Földön, sokféle képen magyarázzák különféle vallási és ezoterikus tanítások, de én úgy látom, hogy a lényeget ezeken keresztül az legtöbben nem értik meg.

Én sem a tanításoknak köszönhetően értettem meg, hanem úgy, hogy Theta Healing konzultációkon kapcsolatba kerültem a klienseim lelkével. Ekkor tárult fel előttem, hogyan működik valójában a szabad akarat, mi okozza az ember eltévelyedését, és mit kellene tenni az elkerüléséhez.

Tisztán látom mindannyiszor, hogy az élet nem büntetés vagy „iskola”, de nem is feladat. Ha szigorúan nézzük, van fejlődés a tapasztalatoknak köszönhetően, de a léleknek nem azaz elsődleges, hanem a kaland. Én úgy érzékelem, a léleknek mindegy, hogy egy homokvárat hozol-e létre vagy egy 200 emeletes felhőkarcolót a hozzá tartozó rendkívül bonyolult infrastruktúrával. A lényeg, legyen egy elképzelése, aminek a megvalósulása az adott helyzetben kihívás, és megfeleljen ennek a kihívásnak.

 

Pontosan így van ez akkor is, ha egy-egy életre készül. A kezdőponton a lélek ott áll, izgalomtól vibrálva. Ez az izgalom azonban olyan, mint amikor a gyermek a Vidámparkban a hullámvasútnál áll jeggyel a kezében, és alig várja, hogy a kocsi száguldani kezdjen vele.

 

Hová tűnik ez az izgalom az életünkből? Miért szenvedünk? Meddig tart egy-egy út a hullámvasúttal?

Ezekre a kérdésekre lehet válaszokat találni, és újabb kérdéseket feltenni, majd azokra is válaszokat keresni…

 

A Lélek Leckékben megfogalmazott rövid írásaim azonban inkább azt a célt szolgálják, hogy egy pici időre kilépjünk a szürkeségből. Vonjunk le valami meglepő tanulságot, vagy engedjük felszínre jutni a lélek derűjét. Mert a derű a lélek alaptermészete.

Ajánlanád valakinek?
Oszd meg kedvenc helyeden!

Keressen fel meghallgatom!


info kukac rajtammulik.hu