Halló, ott Isten?

Mérnöki szemmel az ezoterika útvesztőjében.

Porold le az iránytűdet

Nem kell rossz irányba menned azért, mert másoknak hibás az iránytűje!

A lélek szava

Vajon milyen lenne a világ, ha a lelkünk alaptermészete szerint élnének az emberek?

Legyen világosság... vagy sötétség!

Biztosan eljön majd az az idő, amikor tökéletességünket megélhetjük itt a Földön. De mi lesz aztán?

Teremtőgép

Lehet, hogy ilyen lenne az a világ is, amit az emberiség gondolatvilága teremt meg?

 

 

Selfness életvezetési tanácsadó
Hipnoterapeuta, Coach
Theta Healing konzulens
Germán Gyógytudomány tanácsadó

  • 2017. május 28. 06:57

Korábban is belátta azt, hogy a megcsalás nem férje csapodárságát mutatja. Ésszel meg is bocsátott neki, de a lelke mélyén eddig nem tudott.

Lili egy harmincas éveiben járó asszony, akinek férje elkövette azt a butaságot, hogy, bár szereti a feleségét, mégis szexuális kapcsolatot létesített egy másik nővel. Röviden: hűtlen lett Lilihez. Ráadásul le is bukott.

Mentségére szolgál, hogy egy olyan speciális és extrém helyzet vezetett a megcsalásig, amibe a férfiak túlnyomó többsége valószínűleg elbukott volna. Nem írom le részletesen, mert esetleg Lili ismerősei ráismerhetnének, és ezzel indiszkréciót követnék el. Ugyanakkor nem is lényeges a konkrét szituáció, csak annyi, hogy Lili is belátta azt, hogy a megcsalás nem férje csapodárságát mutatja, és nem is várható, hogy megismétlődjön. Ésszel meg is bocsátott neki, de a lelke mélyén nem tudott. A férfi minden igyekezete ellenére elhidegült férjétől, és görcsös ellenállást érzett, valahányszor az közeledett hozzá. Szerette volna rendbe hozni az életét, ezért keresett meg, mint életvezetési tanácsadót és Theta Healing konzulenst. Azért engem választott, mert kezébe kerül Halló, ott Isten? című könyvem, és olvasta benne néhány, példaként felhozott tapasztalatomat.

A konzultáció alatt először elengedtünk olyan hitrendszereket, amik önmagát minősítették negatívan a történtek tükrében. Ezek szerint azért kellett a férjének másik nő, mert ő nem elég jó neki, nem elégíti ki minden igényét. Thétában Lilire hangolódtam, és lassan kezdtem úgy érezni, hogy oldódik a férjével kapcsolatos neheztelése, de ő azt mondta, hogy a hűtlenségre gondolva egyre nő benne a feszültség. Kértem róla egy újabb képet, és rádöbbentem, hogy a fókuszból eddig kiesett számomra az a terület, ami nem annyira a férje esetére, hanem általában a hűtlenségre vonatkozott Lili belső világában. Most, a tágabb képben észleltem én is a jelentős feszültséget, ami még jobban eltávolította a férjétől.

Megbocsátás-Theta Healing

Már sokszor tapasztaltam, hogy a makacsul neheztelő emberek nem másoknak, hanem maguknak nem tudnak megbocsátani. Az illető, akire haragszanak, olyan tükröt tart eléjük, amiben nem tetszenek maguknak. Vagy olyan tulajdonságaikat, hiányosságaikat látják a tükörben, amiket szeretnének takargatni maguk előtt, vagy olyat tettek velük, amit ők is elkövettek korábban másokkal, és nem büszkék rá.

Lili soha nem csalta meg a férjét, mégis felmerült négy olyan minta az emlékeiben, ami konkrét félrelépést tartalmazott, de egyik sem ebben az életében történt, hanem egy-egy előző életében.

Az egyikben nő volt, és háborúban megerőszakolta egy katona. Innen a férfiak durvaságára és önzőségére vonatkozó tévhitek eredtek.

A másikban elcsábították, aztán amikor gyermeket szült, hűtlenül elhagyták. Ott maradt a gyermekkel, a társadalom peremére taszítva, mint leányanya. Ebből a hűtlenség romboló hatására, és a férfiak megbízhatatlanságára vonatkozó hitrendszerek jöttek át.

A harmadikban ő volt férfi, aki hűtlenül félrelépett. Innen leginkább olyan hitrendszer szűrődött át, ami szerint természetes, hogy egy férfi félrelép, tehát nem tehet ellene semmit, újra meg fog történni.

A negyedikben házasságban élő nő volt, egy jámbor, jómódú férj oldalán. Harmadikként megjelent egy markáns, férfias katonatiszt ismeretségi körükben, aki elcsábította, és akivel megcsalta a férjét. Titokban maradt a dolog, de attól fogva nem tudta szeretni a férjét, mert hiányolta belőle a markáns férfias jellemvonásokat. Ebből az életből olyan hitrendszerek szűrődtek át, amik arra vonatkoztak, hogy a hűtlenség véget vet az érzelmi kapcsolatnak.

Az előző életekből felmerült minden hitrendszert elengedtünk, és Lili végre megnyugodott. Nem neheztelt többé a férjére.

Van, aki hisz a reinkarnációban, van, aki nem. Én rendszeresen tapasztalom, hogy egy másik életbeli helyzet emlékei húzódnak meg egy-egy trauma mélyén. Nem azok képezték a trauma alapját, hanem egy jelen életbeli esemény intenzív érzelmi tartalmával „összerezegve”, hasonló érzelemtartalmuk miatt emelődtek át ebbe az életbe. Azt azonban nem mindig tudom megállapítani, hogy reinkarnációs emlékek-e, vagy a családfa felmenőitől örökölt „epigenetikai” minták. Volt már olyan eset, amikor egyértelműen kiderült, hogy egy előd életébe csöppentünk, és olyan is, amikor csakis reinkarnációs emlék lehetett, ami felmerült. A lényeg azonban az, hogy a minták elengedése meghozta a sokszor rég várt sikert.

A Halló, ott Isten? című könyvemben írok néhány példát életeken keresztül húzódó konfliktusokra. Arról is írok, mit lehet tenni azért, hogy elkerüljük az ilyeneket.


Ha szívesen olvasnád a bejegyzéseimet, ne bízd a véletlenre!
Add meg az email címedet, és elküldöm levélben:

feliratkozás

Tudj meg többet a betegségek és a lélek kapcsolatáról, és a Theta Healingen alapuló módszeremről:
Rendeld meg Halló, ott Isten?-című könyvemet

Megrendelés

Ajánlanád valakinek?
Oszd meg kedvenc helyeden!

Keressen fel meghallgatom!


info kukac rajtammulik.hu