Halló, ott Isten?

Mérnöki szemmel az ezoterika útvesztőjében.

Porold le az iránytűdet

Nem kell rossz irányba menned azért, mert másoknak hibás az iránytűje!

A lélek szava

Vajon milyen lenne a világ, ha a lelkünk alaptermészete szerint élnének az emberek?

Legyen világosság... vagy sötétség!

Biztosan eljön majd az az idő, amikor tökéletességünket megélhetjük itt a Földön. De mi lesz aztán?

Teremtőgép

Lehet, hogy ilyen lenne az a világ is, amit az emberiség gondolatvilága teremt meg?

 

 

Selfness életvezetési tanácsadó
Hipnoterapeuta, Coach
Theta Healing konzulens
Germán Gyógytudomány tanácsadó

  • 2015. December 09. 08:23

Theta Healing kan-dúrban

Az állatoknál is működik

A Theta Healing és a Germán Gyógytudomány törvényei univerzálisak. Az állatvilágban is a GNM szerint zajlanak a testi betegségek.

Nyáron, két ivartalanított szuka macskánk mellé csapódott egy fekete kandúr.
Nem szobacicáink vannak. Az udvaron etetjük őket, ezért hozzáfért az ételhez. Nem is nagyon tiltakoztam ellene, legfeljebb akkor léptem fel, amikor bántotta a mieinket. Gondoltam, befér a „csapatba”.
Úgy döntöttem, hogy majd hidegebb időben, amikor beengedjük őket a pincébe, a kandúrt kizárom étkeztetéskor, és majd csak elpártol tőlünk. Legfőbb gondom vele egyrészt az, hogy kisebbik cicánkat terrorizálja, másrészt az, hogy a terület kijelölést nem csak vizelet szagmintákkal teszi, hanem itt-ott „nagyobb dolgot” is elhelyez, amibe néha belelépünk, és ilyenkor a lakásban kezdjük érezni, hogy immár idegen felségterületen vagyunk.
Ahogy beállt a hideg, és a cicák bejöhettek a pincébe, a kandúr is beköltözött. Etetéskor ugyan kizártam, de csak ragaszkodott a helyéhez.

Mivel a pincét nem „nagyon” jelölgette, és perpatvart sem gyanítottam, mégis odaengedtem az ételhez, de szerettem volna, ha békében megfér a többivel.
Tegnap a Theta Healing technikámmal ráhangolódtam, hátha tudok hatással lenni rá az ügy érdekében.
Szertefoszlott a „csapatról” alkotott illúzióm. Úgy éreztem, hogy ez a kand-Úr magasról tesz a másik két cicára. Sajnálatomat fel sem tudná fogni, mert számára csak a túlélési tényezők léteznek. Ilyennek látja a mi udvarunkat is, ahol meghúzhatja magát biztonságban, és enni is kap. A másik kettőt legszívesebben elzavarná, de egy biztonsági távolságon kívül elviseli őket.
Nem is jutott eszembe megnézni, én mi vagyok a szemébe, de valószínű, hogy valami mikulás félének lát, akitől enni kap, de semmit sem kell cserébe adnia, mert ez a mikulás csak a dolgát végzi.
A „konzultáció” alatt megkíséreltem elültetni benne valamiféle közösség érzést a másik két cicával, és azt, hogy tekintse őket a védenceinek. Valamint a területéről tartsa távol a többi kandúrt, legalább ők ne büdösítsenek a pincénkbe.
 

Ezt követően…

Másnap úgy tűnt, hogy kevésbé agresszív, amikor az ételt adom nekik. Nyugodtan ült, nem tolakodott a kezem alá. Igaz, a kisebbik cicánk továbbra sem mert a közelébe jönni, ezért nem lehetett megállapítani, hogy változott-e a viszonyuk a kandúr részéről.

Harmadnap biztató jelenetet láttam. Megjelent egy kandúr az udvaron, akivel korábban jól megértették egymást. Láttam őket békésen egymás mellett üldögélni párszor. Most viszont a fekete egyértelműen jelezte számára, hogy nemkívánatos személy. Elállta az útját a macskák szokásos fenyegető hangját hallatva, fenyegető testtartással. Nem vártam meg, hová fajul a dolog, de másnap arra következtettem, hogy nem sikerülhetett az erőfitogtatás. Ugyanis következő nap estefelé azt láttam, hogy az idegen kandúr éppen befelé készül menni a pincénkbe a macskabejárón, a fekete pedig észrevette. Azonban ahelyett, hogy beavatkozott volna, gyáván elsunnyogott a helyszínről, nehogy a másik észrevegye. Úgy látszik, nem eléggé bátor a kívánt szerephez.

Azonban a Theta Healing hatásosságára az is utal, hogy pár nappal utána öregebb cicánknak komoly légúti problémája lett. Nem tudtam eldönteni, hogy tüdőgyulladás-e, vagy csak orrnyálkahártya, de nagyon szörtyögött, váladékozott, és idővel legyengült. A Germán Gyógytudomány szerint ezt a betegséget birtokféltési konfliktus megoldódása, illetve „szaglási konfliktus” alakítja ki.Utóbbit a „nem tudom kiszagolni a veszélyt” érzettartalom szokott kiváltani. Mindkettő kötődhetett a kandúrhoz. A birtokféltési konfliktus férfias lélekvilággal élhető meg, és ez a cica ivartalanított szuka, tehát „férfias” mentalitású. Nyáron megfigyelhető volt, hogy Ő nem hódolt be a fekete kandúrnak. Voltak összetűzéseik, és amíg a kisebbik messze elvonult amíg a kandúr evett, Ő együtt evett vele, és a másik respektálta.

Tehát kb. a thetás akcióval egy időben változott a viszony közöttük.

A végkifejlet azonban nem az lett, hogy a fekete kandúr őrző-védő szerepet töltött be, hanem az, hogy elpártolt tőlünk. Már csak ritkán látom, nem lakik a pincénkbe.

Ajánlanád valakinek?
Oszd meg kedvenc helyeden!

Keressen fel meghallgatom!


info kukac rajtammulik.hu