Halló, ott Isten?

Mérnöki szemmel az ezoterika útvesztőjében.

Porold le az iránytűdet

Nem kell rossz irányba menned azért, mert másoknak hibás az iránytűje!

A lélek szava

Vajon milyen lenne a világ, ha a lelkünk alaptermészete szerint élnének az emberek?

Legyen világosság... vagy sötétség!

Biztosan eljön majd az az idő, amikor tökéletességünket megélhetjük itt a Földön. De mi lesz aztán?

Teremtőgép

Lehet, hogy ilyen lenne az a világ is, amit az emberiség gondolatvilága teremt meg?

 

 

Selfness életvezetési tanácsadó
Hipnoterapeuta, Coach
Theta Healing konzulens
Germán Gyógytudomány tanácsadó

  • 2015. November 16. 11:57

Vargáné Edina (óvodai dajka)

(Tizenegy éves kisfiúra az anyukán keresztül végeztünk Theta Healing konzultációt.)

Edina később örömmel számolt be róla, hogy másnaptól megváltozott Lacika. Nem izgul már az iskola miatt. Ugyanolyan jól tanul, mint a testvére, jó jegyeket hoz haza. Immár készségesen kipróbál dolgokat, kerékpározni is megtanult noszogatás nélkül. Ráadásul az orrdugulása és orrvérzése sem jelentkezik azóta.

Tizenegy éves kisfiára, Lacikára az anyukán keresztül végeztem Theta Healing konzultációt (skype-on) 2015 áprilisában. Edinának iker fiai vannak. Az egyik jó tanuló, vállalkozó szellemű, a másik (Lacika) viszont nehezen és gyengén tanult. Minden reggel feszült volt iskolába menet előtt. Otthon is vonakodott kipróbálni dolgokat, kerékpározni sem tanult meg, hiába volt kerékpárja. A konzultációra emellett az indította anyukáját, hogy Lacikának tavasszal és ősszel folyamatosan el volt dugulva az orra, gyakran vérzett is. Allergiára tippelt az orvos.

Már az anyaméhben is nagy különbség volt közöttük. Az életrevalóbb egy kg-al volt fejlettebb és elsőnek született meg, míg öccse gyengécske maradt. A szülést is azért kellett beindítani, mert a fejletlenebb fiúcskánál válságos helyzet állt elő. A szülészorvos szerint a nagyobb magzat életrevalóbb volt, és elvette az energiát a kisebbtől.

A konzultáció alatt kiderült, hogy a másodszülött tényleg szeret behúzódni bátyja mögé. Hagyja, hogy Ő szerepeljen jól, Ő próbáljon ki dolgokat, neki legyen sikerélménye. Azonban az ok nem az, hogy a másik rámenősebb, és „elveszi az életteret” öccsétől. Éppen fordítva. Az öcs az, aki valamiért már az anyaméhben is lemondott mindenről a másik javára. Csak az volt a fontos számára, hogy a másik fejlődjön minél jobban. Miután kibújtak, azután is a testvérét támogatta. Ő legyen az, aki sikeres, aki mindent meg tud tapasztalni.
Saját sikerére vonatkozóan olyan hitrendszerei voltak, miszerint "ártana a testvérének, ha jó tanuló vagy ügyes lenne".
Abból például, hogy miatta kellett beindítani a szülést, az a hitrendszere alakult ki, hogy „az életben maradásommal ártok a testvéremnek”. Ugyanis a testvér is idejekorán született meg miatta.

Az anyuka a konzultáció alatt érezte a változásokat, amikor töröltük azokat a hitrendszereket, amik eddig gátolták kisfiát, illetve letöltöttük azokat, amik szerint Ő is lehet sikeres anélkül, hogy a testvérének ezzel ártana.

Edina később örömmel számolt be róla, hogy másnaptól megváltozott Lacika. Nem izgul már az iskola miatt. Ugyanolyan jól tanul, mint a testvére, jó jegyeket hoz haza. Immár készségesen kipróbál dolgokat, kerékpározni is megtanult noszogatás nélkül. Ráadásul az orrdugulása és orrvérzése sem jelentkezik azóta.

Az nem derült ki a konzultáció alatt, hogy vajon miért viszonyult így egymáshoz ez a két lélek. Vajon milyen korábbi kapcsolat lehetett közöttük, ami ehhez az extrém gondoskodáshoz vezetett? Az viszont elgondolkodtató, hogy vajon az ilyen egyenlőtlenség mögött miért erőszakot tippelünk, miért nem a szeretetet véljük megnyilvánulni?

Facebook: www.facebook.com/profile.php?id=100007102728937&fref=photo

Ajánlanád valakinek?
Oszd meg kedvenc helyeden!

Keressen fel meghallgatom!


info kukac rajtammulik.hu